Hvorfor bør du velge Din Dørmann?

 

Våren og sommeren bringer ofte med seg oppgradering i hus og hjem. Om planen er å oppdatere huset med en ny ytterdør, velger de fleste å bruke en håndverker til å få jobben gjort. Våre Dørmenn- og kvinner er kvalifiserte håndverkere som står klare til å hjelpe deg.

Din Dørmann er en tjeneste som samler noen av Norges beste håndverkere. For å kunne kalle seg en Dørmann har de utvalgte gått gjennom et kurs hos Swedoor hvor de går gjennom dørmodellene, hvilke tilvalg som finnes og ikke minst hvordan ulike dører på best mulig måte monteres.

  • Håndverkerne som er med i Din Dørmann-programmet er forhåndsgodkjente av oss. De har lang erfaring og gode skussmål fra både kunder og varehusene de benytter. Enten det er ytterdøren eller innerdører du skal bytte ut kan de gi kvalifisert bistand med å bestille og montere dem, sier Tenna Knak, Marketing Director, JELD-WEN Europe

Sørg for at investeringen lever opp til forventningene

Å skulle bytte ytterdøren hjemme er for mange en stor investering, og hvordan døren ser ut kan ha mye å si for uttrykket på huset. En moderne dør i farger gir et helt annet uttrykk enn en hvit, klassisk dør for eksempel. Vi anbefaler å bruke vår dør-app hvor du kan se ulike dører, og hvordan de tar seg ut mot fargen og stilen på huset ditt. Glem heller ikke å vurder hvilke tilvalg som er aktuelle.

For å være sikker på at døren du har valgt blir bestilt riktig, og er riktig for ditt hus, anbefaler vi å ta kontakt med en Dørmann. Da kommer han eller hun hjem til deg på en befaring for å kunne ta nøyaktige mål. Håndverkerene tar hensyn til dine ønsker, samtidig som de kan se på nye løsninger og tilvalg for ytterdøren som ekstra sideglass, støydemping og isolering. Er det innerdørene du skal bytte må en vurdere støydemping også her, Smart Close, valg av håndtak og eventuelt om en skyvedør kan være mer hensiktsmessig.

  • Det er mange valg som skal tas når en skal ha nye dører. På nettsiden vår finnes mye informasjon og hjelp, men det kan også være hensiktsmessig at en håndverker kommer hjem til deg for å verifisere at valgene du ønsker er mulig å gjennomføre. Da sikrer du at dørene lever opp til forventningene, og blir bestilt og installert på riktig måte, sier Knak.

Her har vi en sjekkliste for valg av ny ytterdør.

Hvordan går jeg frem for å få en Dørmann hjem til meg?

dindormann.no finner du enkelt en Dørmann i nærheten av deg. Send han eller henne en e-post, eller ring for en hyggelig prat. Da avtaler dere en befaring hvor dere sammen gjør valgene for din dør. Håndverkeren tar mål og bestiller døren. Så avtaler dere en dag hvor Dørmannen kommer til deg og utfører arbeidet med å bytte dør. Skal du bytte en ytterdør tar det gjerne mellom fem og syv timer, selvsagt avhengig av om det er samme størrelse på døren og hvilke materialer døren skal festes i. Dørmannen tar med seg den gamle døren og avfallet, med mindre noe annet er avtalt. Å bruke en Dørmann gjør alt enkelt og ryddig for deg, og du er sikker på døren blir montert på riktig måte slik at du får glede av den i mange år fremover.

Relaterte artikler

Fulldybdekarm er raskt, enkelt og lekkert

En fulldybdekarm kjennetegnes ved at karmen er like dyp som innerveggen og fyller hele lysåpningen. Karmen er både raskere og enklere å montere, og gir et lekkert, minimalistisk uttrykk. Det er et særnorsk fenomen å bruke karmer med utforinger når vi skal sette inn dører. Ser vi over til våre naboer i Sverige bruker de […]

Montere dør – hva er de vanligste feilene?

Det er mange som velger å montere ny ytterdør selv, men det krever presisjon og nøyaktighet for at døren skal fungere optimalt. Vi i Swedoor og våre Dørmenn har identifisert de vanligste feilene ved montering av dør. Å montere ny ytterdør, enten det er i et nytt bygg eller ved utskifting av gammel dør, er mulig […]

Gå til inspirasjon